Slalom printre ca….catei!

Pe straduta mea e bine. Verdeata este la locul ei, copiii sunt in parculetele de joaca destinate doar lor, batranii sunt in fata scarii la o barfa si ghertarii isi turuie bmw-urile vechi de 20 de ani, cu volan pe dreapta, etalandu-si zgomotos placerea pentru manele sau pentru hip hop. Am invatat sa ignor toate aceste aspecte ( happy place 😀 ) . Ceea ce nu pot ignora insa, este modul in care mi se intind capcane peste tot, incepand cu scara blocului si terminand cu intrarea in magazinul de unde imi fac cumparaturile. Sunt adevarate capcane pentru noroc!

Pesemne, toti proprietarii de caini din cartier stiu ca vreau sa castig la loto, asadar, imi scot in drum o sumedenie de cacatei. Facand, in pas voinic, slalom printre ei ( nu de alta, dar vreau sa ma bucur de noroc dupa ce pun biletul la loto si momentan nu am niciunul ) am reusit sa ii si numar. Pe o distanta de aproximativ 200 de metri, vreo 50 de surprize canine s-au afisat in fata mea. Din forma lor, am inteles ca norocul s-a impartit deja la vreo 40 de fericiti.

Care e problema?

Well, sunt mai multe probleme, asadar, le voi enumera ca un scolar, cu liniuta de la capat ( punctulet );

  • Vreau sa castig la loto, dar sunt mai masochist si vreau sa fie noroc chior, nu ajutat de o intamplare nefericita in care calc intr-un excrement de caine;
  • Desi sunt biodegradabili, cacateii se degradeaza destul de greu in astfalt, asadar, se transforma in mici fosile care nu fac cinste orasului;
  • Numarul de surprize intalnite in cale arata numarul lipsa de ani de educatie pe care ii are fiecare dintre stapanii de caini din Bucuresti. “ Cuum, am 25 de ani si tu ai vazut 50 de cacatei, mai am nevoie de 25 de ani de educatie? ” Nu, tinere! Mai ai nevoie de 50. Poti sa stergi un an de pe lista daca iei cu manuta goala o surpriza canina de jos si o savurezi cu pofta. Poti sa scapi intr-o singura zi ! Sau, mai bine, poti sa te apuci sa strangi frumos fiecare mizerie pe care o face cainele tau. Iti e rusine? Uite!celebs-picking-up-dog-doo-eva-longoria-parker

Daca Eva Longoria poate, poti si tu !

  • Exista doua posibilitati: ori firmele de salubrizare nu isi fac treaba asa cum trebuie, ori mancarea de caini din Bucuresti produce ceva in stomacul animalelor.
  • Desi multi proprietari de caini ar spune ca de vina sunt animalele fara stapan, spre nenorocul lor si norocul nostru, al tuturor, nu mai prea exista caini in Bucuresti. Cel putin, nu atatia cati erau acum 5-10 ani.

Pe cine imi vars oful?

Pe voi, astia care aveti caini! V-a pus Negoita pe garduri cutii care va indeamna sa faceti curatenie si nu il ascultati. Da, nu mai sunt pungi acolo, pentru ca batranii le iau pentru a le folosi in vremuri negre ( e bine sa ai o punga la indemana, la nevoie ), insa mesajul e prezent ” Facem Curatenie ” . Pe langa el, e si un desen cu un stapan si un caine. E greu de inteles?

Inteleg nevoia de a avea un animal! Iubesc la fel de mult cainii, desi consider ca locul lor e la curte, unde se pot desfasura in voie. Ceea ce nu inteleg este nesimtirea. Cand vezi ca acel caine se rahateste pe strada si stii ca e cainele tau, de ce nu ai bunul simt sa aduni. Exista lopatele si exista pungi! Nimic mai simplu!

Poti lua exemplu de la animal! Daca nu ar fi vorba de asfalt, cu siguranta si-ar ascunde grozavia in pamant, pentru ca asa fac cateii, pastreaza curatenia. Stapanii insa, sunt niste porci si nu, nu porci de aia descoperiti de neveste la 2 noaptea, dupa lazi de bere baute cu prietenii. NU! Sunt porci de aia de cocina, care chiar daca fac dus in fiecare zi, miros a nesimtire!

Esti stapan de animal!  Stii ce ai de facut!

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: