Chinul prin care am trecut sa-mi iau un birou

Recent, m-am mutat. Nu, nu mi-am cumparat o casa noua, insa mi-am luat o chirie noua, cu cativa metri si o camera in plus. Deh, suntem 2 persoane, din ce in ce mai multe lucruri si o garsoniera devenise neincapatoare. Mutatul a venit cu peripetii, efort, febra musculara si o multime de nervi, dat fiind faptul ca nu am masina.Mi-am promis ca acesta este ultimul mutat care sa nu implice propria mea masina, chiar daca este un Tico care sa necesite 50 de drumuri dus-intors.

Cea mai mare sursa de nervi nu a fost insa mutatul propriu zis, si achizitia unui birou. M-am uitat frumos pe site-uri de mobilier, am gasit ceva ce mi-a facut cu ochiul pe mobilakoncept ( un site cu mobila la comanda ) insa m-am gandit ca este mult mai ok sa iau ceva ce vad cu ochii mei, asadar, am dat o fuga pana in cora. Oferta..destul de vasta! Preturile…mici! Calitatea…mica si ea. In sfarsit, am gasit un birou care sa ne placa si ne-am hotarat sa il cumparam. Acesta a venit intr-un pachet de 1 metru / 1.5 metri, greu de vreo 20 de kg. Practic, un taxi ar fi trebuit sa il duca cu usurinta. Problema este ca niciun taximetrist nu a vrut sa ne ia, mai ales ca aveam de mers ” doar vreo 5 km “. Am stat 15 minute sa cautam o varianta si pana la urma am ales un scartar de om care ne-a luat 40 de lei pentru 50 de km, in conditiile in care km este 1.39 lei.

Perfect! Am ajuns acasa cu biroul si am inceput sa montam. Transpiratii, nervi , munca nene! Spre final, am descoperit ca lipsesc 2 piese, dintr-un birou sigilat! Nu-i nimic! Avem garantie :D. Suna inapoi la taxi ( de data aceasta am dat peste un nene corect), mai plateste 15 lei pentru drum, mergi cu biroul la cora si cere-ti drepturile! Aici, stupoare:

” De unde sa stim noi ca nu ati pierdut piesele? Biroul era sigilat, deci erau toate piesele acolo” Intr-un final, dupa certuri, neplaceri si nervi, am reusit sa luam un birou nou. Acesta a avut toate piesele. Nu am scapat de transpiratie si de nervi totusi insa am descoperit un defect  pe partea superioara a noului birou.  Ce sa mai, macar avem unde sa lucram ! Mai bine luam biroul direct de pe net!

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: