Prioripay, solutie romaneasca pentru plata online

prioripay-300x225Multi iubesc cashul si platesc, ori de cate ori trebuie sa scoata niste bani din buzunar, cu bani lichizi. Exista si o parte din oameni care prefera sa elimine orice risc adus de banii fizici si opteaza pentru solutii electronice. Cardurile de debit , cardurile de credit si transferurile online castiga teren din ce in ce mai mult in preferintele cumparatorilor de toate varstele, dar mai ales in preferintele cumparatorilor tineri.

Pe langa plati diverse, de foarte multe ori exista necesitatea de a face un Transfer de bani. Fie ca vrei sa trimiti bani catre un membru al familiei sau vrei sa pletesti pentru un bun sau pentru un serviciu pe care il primesti direct, transferul de bani reprezinta solutia cea mai buna. Exista transferurile bancare, care pot sa dureze destul de mult si exista transferurile de tip PayPal, un serviciu de plati extrem de flexibil, care ofera posibilitatea unor transferuri instante de bani.

Cum in Romania PayPal nu are o recunoastere atat de mare, cei care isi doreasca sa transfere bani intr-un mod cat se poate de sigur au o alta varianta: Prioripay

Ce este Prioripay?

Este un serviciu de plati online, care asigura transferuri rapide la costuri extrem de reduse. Printre avantajele pe care le ofera acest serviciu de plati se numara urmatoarele:

Posibilitatea de creare rapida a contului. Acesta este deschis instant, direct de pe internet, fara sa mai existe timpul pierdut in fata ghiseelor pentru deschidere cont, administrare si efectuare a unor diverse tranzactii.
Flexibilitate. Este cert faptul ca Prioripay este o solutie flexibila de plata. Poti sa platesti oricand, oriunde si catre oricine, atata vreme cat persoana careia ii trimiti bani are un cont Prioripay. In cazul in care persoana careia vrei sa ii trimiti bani nu are cont Prioripay, nu este nicio problema, in conditiile in care poti sa ii trimiti bani prin postas. Datorita colaborarii acestui serviciu cu Posta Romana, banii trimisi catre persoanele batrane sau cele care nu au acces facil la internet, ajung mai repede ca niciodata.
Siguranta. Nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste siguranta. Serviciile PrioriPay sunt autorizate de Banca Nationala a Romaniei, respecta toate normele impuse de legislatia Europeana si beneficiaza de protectia a tuturor informatiilor transmise de clienti. Pe langa asta, site-ul dispune de o monitorizare permanenta antifrauda.
Eliberarea unui card. Spre deosebire de serviciul PayPal, PrioriPay ofera si posibilitatea de retragere a banilor direct de pe card. Astfel, poti solicita un card de debit cu care sa platesti la orice comerciant sau pe care sa il poti folosi la retrageri de numerar din bancomatele care afiseaza sigla MasterCard.
PrioriPay este, asadar, o solutie cat se poate de eficienta si desi este la inceput in Romania, are toate sansele sa ajunga extrem de performanta.

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: