5 motive pentru care ar trebui sa evitam adoptarea refugiatilor!

refugiati

Da, sunt un nesimtit si un insensibil care se gandeste doar la propria persoana, propriul neam, propria tara si propriul continent. Da, sunt atat de conservator incat nu imi doresc invadarea propriului spatiu de catre niste oameni care pur si simplu nu imi ofera incredere.  Suna putin a xenofobie si poate ca este, insa este o xenofobie alimentata de experiente si de informare.

Asadar, de ce sa nu ii adoptam pe refugiati?

  • Pentru ca nu o sa se adapteze niciodata . 

Un crestin bun la suflet ar putea crede ca refugiatii vin, invata cultura tarii in care aleg sa se stabileasca si traiesc in deplina armonie cu locuitorii de aici. Asta facem noi in momentul in care plecam in alte tari, nu? Ei bine, musulmanii nu vor face niciodata asta. Isi vor crea propriile cartiere, vor acapara cladiri, strazi si spatii dupa care vor incepe sa isi ceara drepturile. Mai mult, vor incerca sa ne impuna religia lor. ( Vezi experientele pe care le au englezii si in general vesticii cu grupurile de musulmani);

  • Pentru ca sunt violenti atunci cand vine vorba despre religie;

La ei in tara se omoara in numele lui Allah. Ce te face sa crezi ca nu ne vor omorî si pe noi atunci cand ne vom arata credinta in Iisus, sau mai rau, atunci cand le vom spune ca suntem atei? Nu vreau sa merg pe strada cu frica ca voi fi omorat pentru ca am dat like unei glume cu Allah, sau cu Iisus sau whatever.

  • Pentru ca nu traiesc intr-o societate bazata pe egalitatea intre sexe;

Esti femeie si vrei musulmanii langa tine? Gandeste-te de 2, 3 , 5, 10 ori!  Da, aparent par oameni ok, insa conform culturii lor, barbatii au drept de viata si de moarte asupra femeilor. In plus, nu vrei sa ti se impuna sa iti ascunzi picioarele, fata, parul si fiecare bucatica de piele. De asemenea, nu vrei ca fetita de 14-15 ani sa iti fie violata de un grup de 10 handralai musulmani.

  • Pentru ca sunt  jegosi si indisciplinati;

Nu generalizez, insa majoritatea sunt asa. Daca nu crezi, mergi intr-un cartier musulman din Londra sau din Munchen, ca mai apoi sa mergi intr-unul locuit de nemti sau englezi. Da, diferenta este uriasa.

  • Pentru ca numarul lor este cat se poate de dubios.

S-au trezit de o luna sa plece cu barcuta sute de mii de oameni. De ce? Stiati ca in februarie ISIS a amenintat ca va trimite sute de mii de refugiati in Europa? Oare s-au tinut de cuvant sau este doar o intamplare faptul ca vin sute de mii de refugiati in Europa?

Da, instinctul uman iti spune sa iei un refugiat acasa si sa te intelegi cu el pana la adanci batraneti. Inainte de a-i da frau liber instinctului,incepe cu ai nostri. Avem si noi destui oameni care stau pe strazi si sunt mai ieftin de intretinut.

Da, imi pare rau de copiii aia amarati care s-au nascut intr-un razboi pe care nu il merita, da, imi pare rau de oamenii carora le este intr-adevar frica de razboi, insa imi pare mai rau de ai nostri . Europa este o zona de refugiu pentru cei care vor liniste, disciplina si pace ( cu toate problemele prin care trece ). Daca se musulmanizeaza, nu o sa mai existe asa ceva iar americanii nu or sa faca fapte bune primindu-ne pe post de refugiati.

 

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: