Sfaturi pentru politicieni

colajPolitica. Paradoxul vietii noastre. Este elementul la care toti ne pricepem, insa, ciudat fapt, nimeni nu reuseste sa il faca bine. Din punctul meu de vedere, nu este vorba despre rea intentie, ci pur si simplu despre un dezastru general, in care daca intri, nu ai cum sa iesi intreg. Mi s-ar parea trist ca toti politicienii sa fie atat de egoisti incat sa isi doreasca totul numai pentru ei.

Astfel, pentru politicienii cu planuri corecte, dar care au fost atrasi in valtoarea nebuniei romanesti, am cateva sfaturi :

  • Circulati din cand in cand cu metroul. S-ar putea sa descoperiti ca exista viata si dupa antemergatoarele politiei si ca faceti parte din societatea din care toata lumea face parte. De asemenea, s-ar putea sa descoperiti unele probleme ce trebuie sa fie rezolvate si , cine stie, sa aveti ce sa promiteti in urmatoarea campanie electorala.
  • Cautati informatii despre saltele! Nu de alta, insa mi se pare destul de trist ca ajungeti sa dormiti prin parlament. E o pozitie nefireasca, ce va poate dauna grav coloanei vertebrale. Poate este si unul dintre motivele pentru care luati decizii proaste si foarte proaste. Daca aveti o saltea de proasta calitate acasa, cumparati-va una buna! Nu va faceti griji in ceea ce priveste plata, acceptam sa folositi bani din bugetul de stat pentru a fi voi odihniti, cu mintea limpede.
  • Renuntati, din cand in cand, la formalitati. Oamenii iubesc oameni, nu o imagine tv. Poate ca, daca ati vorbi mai pe intelesul celor mici, ati avea sanse de a va exprima mai bine punctele de vedere. Asta presupune, evident, sa aveti puncte de vedere.
  • Traiti o luna cu salariul minim. Stim ca munca voastra valoreaza mii si mii de euro. Fiecare vis de pe scaunul parlamentului poate sa fie o solutie care sa scoata intreaga omenire din probleme. Totusi, nu ar fi rau ca o data pe an sa incercati sa traiti cu salariul minim. Daca va si filmati facand asta, cu siguranta veti face un reality show de milioane.
  • Mergeti la un psiholog. Exista o problema care pare sa afecteze intreaga clasa politica : mitomania. Refuz sa crez ca este ceva intentionat. Cred ca este ceva in aerul parlamentului, al Palatului Victoria si al Palatului Cotroceni, precum si in aerul primariilor si al institutiilor de gen. Nu am descoperit ce, dar cu siguranta provoaca probleme de ordin psihic. Tinem la sanatatea voastra, asadar, recomandam cate un psiholog pentru fiecare politician.

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: