Cel.ro s-a pierdut pe drum

kTKnLMGBcAtunci cand vine vorba despre magazine online, nu am prea mare experienta. Pana acum am comandat de pe Altex sau Emag si am avut doar experiente ok. De data asta, am vrut sa dau credit unui alt magazin : Cel.ro . Motivatia a fost simpla : Aveau cea mai ieftina varianta a produsului pe care il voiam.

Am dat comanda, mi-am trecut adresa si am bifat plata ramburs. Asta se intampla pe 4 decembrie 2015, adica vineri. A trecut weekendul, a trecut luni, a trecut marti, a venit celalalt weekend, a trecut luni, a trecut marti, a trecut ( aproape ) miercuri si…comanda nu a mai venit. Sa zicem ca nu ar fi o problema! Sa zicem ca trebuie sa topeasca fierul, sa il modeleze, sa il monteze si sa il expedieze. Poate ca dureaza un an, sau chiar mai mult. Problema este lipsa totala de seriozitate :

  • Pe prima pagina scrie ” cel mai rapid ” – In termeni si conditii scrie de livrare de pana la 30 de zile ( or avea sediu in china si nu stim noi );
  • Numarul de telefon alocat clientilor nemultumiti nu functioneaza, este un robotel acolo care zice ceva;
  • Domnisoara sau doamna cu care imi trimit mailuri de nemultumire are aceeasi scuza de 2 saptamani : E o perioada aglomerata!;
  • Cu toate astea, ei isi promoveaza produsele pentru Craciun! Pe bune? Credeti ca ajunge Mos Craciun la ghinionistii care cumpara de la voi?
  • In momentul comenzii, produsul era in stoc si era disponibil pentru livrare in 2 zile.

Colac peste toate, livrarea trebuia sa se faca pe o distanta de pana in 10 km (Bucuresti-Bucuresti) . Si ca sa vedeti ca nu va mint, iata ce spun cei de la Cel acum despre produs. Livrabil in Bucuresti astazi dupa ora 19. Atunci cand am comandat era Luni dupa ora 19. Of !

Screenshot from 2015-12-16 16:50:11

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: