Voi pariati? Ghid de pariuri sportive !

Ca pe multi alti romani, microbul pariurilor sportive m-a cuprins si pe mine, inca din frageda copilarie. Imi amintesc cu incantare ca primul bilet pe care l-am pus la pariuri a fost undeva prin clasa a 7-a si, spre surprinderea si norocul meu, a fost unul castigator. Vreo 6 milioane de lei vechi au intrat atunci in buzunarul meu si au ajuns sa contribuie serios la plata unui smartphone , care pe vremea aia era un fel de extraterestru, printre milioanele de Nokia 3310 si 3410 :D.

Revenind la pariuri sportive  , mi-a atras atentia marele scandal in care cateva case de pariuri online au fost interzise in Romania si mi-am gasit de lucru : am inceput sa pariez din nou.  Am scos vechea strategie de la naftalina si am pus-o la lucru . Sunt curios, daca pariati, care sunt strategiile voastre, cat castigati ( daca castigati ), unde jucati la pariuri si pe ce anume jucati!  Strategia mea este, mai mult, un set de reguli. Un fel de 10 porunci, care sunt de fapt doar vreo 6, pe care nu reusesc sa le respect niciodata :

  • Stabileste-ti o banca fixa, de care sa te tii in toata viata de parior . Am avut pana acum zeci de astfel de banci fixe si , cu exeptia unor castiguri norocoase, toate s-au dus la vale datorita lipsei de rabdare.
  • Fii rabdator! Tocmai am spus ! Lipseste rabdarea. Degeaba am eu o strategie castigatoare, daca ma atrag doua meciuri live care ajung sa imi manance o buna parte din buget.
  • Informeaza-te ! Activitatea de pariuri este un fel de job full time, sau extra full time, daca vrei intr-adevar sa castigi. Informarea trebuie sa iti ocupe cea mai buna parte din zi si trebuie sa fie una aproape perfecta. Pana la urma, daca esti informat, riscurile de a da peste surprize scad spre zero.
  • Nu paria pe mai mult de 2 meciuri pe un bilet! Da, de unde ! Primul bilet castigat avea 20 de meciuri pe el, deci, asta e strategia perfecta :). 20 de meciuri x cota 1.30! Succes garantat!
  • Nu tine cont de cote. E bine sa te bazezi doar pe informatia pe care ai obtinut-o in urma unei analize. Evident, nici acest punct nu il pot respecta. Cotele sunt sfinte si decid aproape fiecare bilet.
  • Fa-ti o strategie cat mai puternica. Este bine sa pariezi bazandu-te pe o strategie cat mai solida. Evident, aceasta strategie are nevoie de rabdare, de informare, de calcule matematice si de un buget foarte bine calculat. Astfel, eu aleg sa pariez total dezorganizat, atunci cand am timp , cand am chef si cand am niste bani de pierdut.

Da, o alta regula este sa iti permiti sa pierzi banii pe care ii pariezi, in asa fel incat sa nu regreti atunci cand o sa pierzi. Si cel mai probabil, daca nu respecti toate regulile de mai sus, o sa pierzi. Daca le respecti, in schimb, te poti declara un parior de succes, inca de la inceput, deoarece ai sanse mari sa fii pe plus.

Chiar sunt curios si astept comentarii cu strategii, moduri in care pariati, case de pariuri si povesti. Cu siguranta, ca si in activitatea pescarilor, in activitatea de parior exista o multime de povesti mai mult sau mai putin credibile.

 

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: