Cercetatorii sunt uimiti! Noi, romanii, o sa traim vesnic! Black friday nu se mai termina

black-friday-shopping-620km111612-1363290612Recent, cercetatorii britanici au descoperit ca romanii, ca adevarati urmasi ai lui Dracula, urmeaza sa traiasca de cel putin 14 ori mai mult decat un om obisnuit. Modificarea genetica responsabila de minunatie a aparut in urma cu 3-4 ani, atunci cand in calendarul romanesc a aparut o noua zi : Black Friday.

Daca la americani, aceasta zi are loc in fiecare ultima vineri din noiembrie, la noi nu si-a gasit inca locul, asadar, vinerea neagra tine aproximativ 2 saptamani. Efectele sunt impresionante si se rasfrang asupra fiecarui aspect din viata noastra:

  • Ziua a crescut, ajungand la 2 saptamani;
  • Reducerile s-au lungit si ele. Astfel, in loc de o reducere de 90 %, pe care se bat milioane de oameni, noi ne bucuram de reduceri de 90%/14, adica , aproximativ 6.42%;
  • Salariile au ajuns la nivel european, adica aproximativ 8 euro / ora si 40 de euro / zi . Din pacate, ziua tine 14 zile.
  • Vietile au crescut intr-un mod surprinzator de mult.

In sfarsit, stim si ce este in neregula cu tara :

De ce autostrazile dureaza cativa ani pana sa fie construite? Avem timp!

De ce trenurile intarzie de fiecare data? Avem timp!

De ce metroul din Drumul Taberei nu este inca construit?  Conform teoriei Black Friday, noi inca suntem undeva prin 2011, iar metroul trebuie sa fie terminat in 2014, asadar, avem timp!

Prin urmare, nu va faceti griji, dragi romani! Black Friday ne-a salvat! Sa-i lasam pe altii sa munceasca , sa se grabeasca si sa se agite! Noi avem timp !

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: