Superstitiosii din Bucuresti isi cer cainii vagabonzi inapoi

Situatie fara precedent in Bucuresti!  Mai multi superstitiosi s-au adunat spontan in piata Universitatii pentru a protesta impotriva imputinarii cainilor vagabonzi.Scarpinandu-se in palma stanga( poate, poate, o da norocul peste ei) acestia se plang ca viata lor a avut o scadere dramatica in calitate, dupa ce strazile au inceput sa fie curate, fara caini.

Se pare ca pisicile au inceput sa apara de peste tot, iar ghinionistii superstitiosi raman blocati, fara cale de scapare.

Gigi Mitulescu, cu lacrimi in ochi si un picior in ghips a precizat ca nu mai suporta: ” De cand au disparut cainii, ghinioanele se tin lant de mine. Doar astazi mi-au trecut 3 mate calea in cartierul Titan. Una era neagra, alta vargata si alta nu stiu ce culoare avea, pentru ca de la stres, incep sa nu mai vad bine. Inchipuiti-va ce obositor este sa ma dau 3 pasi inapoi si sa scuip in san. Ba, este chiar si periculos. Una dintre mate mi-a taiat calea chiar pe trecerea de pietoni. Schimbarea brusca de directie ( pentru ca a trebuit sa fac 3 pasi inapoi), a incurcat soferii si asa am ajuns cu piciorul in ghips. Nu, nu m-a calcat nicio masina, dar deranjat fiind de nehotararea mea, unul dintre soferi a hotarat ca merita sa sufar”

Ca Gigi mai sunt multi, asadar, un lucru este clar: ne vrem cainii inapoi!

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: