Diagnostic crunt: Suferi de Dancilita!

Atentie! Lumea medicala este socata si isi revine cu greu dupa descoperirea colosala, facuta recent. Un student in anul I la Universitatea de Medicina Veterinara a ajuns la o concluzie impresionanta,dupa ce a studiat cu atentie, timp de cateva luni, mai multe categorii de maimute, unele in natura, altele in parlament. Popovici Gigel a comparat comportamentul primatelor si a reusit sa dea un nume unitatii de masura pentru prostie: Dancil.

S-au mai vehiculat, de-a lungul timpului, astfel de unitati de masura, insa Dancilul pare a defini cel mai bine prostia. Studentul Popovici a explicat ca un Dancil este compus din 10 Becali iar un Becal este compus, la randul sau, din 10 Cocali. Statisticile sunt extrem de interesante in ceea ce priveste Romania, majoritatea oamenilor prezentand urma de cocali in sange, insa nimic atat de grav incat sa fie irecuperabil.

Cum se manifesta Cocalul?

Exista mai multe simptome, majoritatea vizibile:

  • Spartul semintelor si scuipatul pe jos;
  • Claxonatul in trafic;
  • Plimbarea catelului fara o punga pentru remanentele acestuia;

Cu cat numarul de cocali este mai mare, cu atat simptomele se agraveaza, aparand nevoia de achizitie de Beamve-uri din ’99, sau cum se zice mai nou, 19 99, nevoia de a asculta manele si chiar de a arunca bani la lautari. Prezenta cocalului in sange este grava, insa nu este irecuperabila. Odata ce a aparut Becalul, lucrurile se agraveaza, deoarece subiectul pierde contactul cu realitatea si incepe sa se creada sfant.

Daca nu se aplica un tratament dur, se poate ajunge in stadiul final: Dancilita! Dancilita este o boala grava si se manifesta prin eliminarea oricarei urme de inteligenta din organism. Din pacate, este irecuperabila, bolnavii fiind nevoiti sa traiasca toata viata prosti ca noaptea, fara sa isi dea seama ca au o problema. Cazurile de dancilita sunt rare, insa sunt reale si pot afecta atat persoana bolnava, cat si persoanele din jurul sau. Daca aceasta se afla intr-o functie publica, soarta comunitatii pe care o conduce este pecetluita.

Bine de stiut!

Nu exista remediu pentru Dancilita!

Din fericire, exista modalitati de preventie. Daca vreti sa stati departe de aceasta boala necrutatoare, este recomandat un consum cat mai mare de carti, filme documentare si conversatii cu oameni sanatosi, dar si evitarea consumului de Antena 3 sau alte surse media considerate a fi Noaptea Mintii. Pentru a ne feri de o epidemie, trebuie sa fim puternici si sa #rezistam!

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: