5+ idei! Cum scapam de ciuma rosie?

De-a rasu’, plansu’. Sunt cel putin 400 000 de idioti in Romania! Nu este nicio surpriza pentru mine si cu siguranta nici pentru voi. Ceea ce este surprinzator este ca ieri nu au mai fost idioti izolati, ci si-au unit fortele sub bagheta conducatorului suprem.

Cand vezi o asemenea mare de neuroni anesteziati de berea la pet de 2 litri, parca iti vine sa ii modelezi frumos si sa ii asmuti asupra mainii care ii hraneste. Eu deja ma vad stapan peste o armata de zombalai, care se catara pe fortificatiile palatului Dragnea si vaneaza fire de mustata. Fiecare cu fanteziile lui! Articolul asta nu este despre fantezii ci despre solutii reale, palpabile si eficiente. #Rezist nu merge. Nu are rost sa ne petrecem zile intregi din viata pe strazi, asteptand sa induplecam sacalii sa isi paraseasca locul caldut. Ne creste mustata si dupa aia ii contrariem pe zombalai. Eu am 5 idei( proaste, ce e drept), voi veniti cu restul!

  1. Punem mana de la mana si construim o sursa inepuizabila de mici si bere. Ori de cate ori PSD-ul ofera un mic, noi dam doi! Cat poate fi de mare bugetul rosu? Daca este atat de mare, macar ii enervam.
  2. Ne inscriem in masa in PSD. In felul asta le distrugem sedintele de partid, influentam voturile si le soptim membrilor cu state vechi vorbe de duh.
  3. Refuzam sa avem relatii comerciale cu tot ceea ce inseamna ciuma rosie. Ne informam si nu cumparam din magazine detinute de mari baroni PSD, nu ne cazam in pensiunile si hotelurile lor si nu ii incurajam sub nicio forma.
  4. Refuzam sa platim taxe la stat, daca nu se justifica destinatia lor. Eu refuz sa platesc asistati sociali care voteaza PSD.
  5. Infiintam un stat paralel, pe bune. Avem la indemana tehnologia prin care putem sa colaboram doar intre noi si sa ne ajutam reciproc.

Nu sunt solutii morale, multe dintre ele. Nu putem, insa, sa luptam corect atata vreme cat adversarul loveste mereu sub centura. Nu putem nici sa renuntam…e tara noastra! Pentru a scapa de cancerul asta care a cuprins toata tara trebuie sa ducem totul la extrem si sa vedem care pe care! Aveti idei?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)