Simona Halep a pierdut locul 2! Asa, si?

Daca sunteti la curent cu tenisul, stiti ca astazi, Angelique Kerber a castigat Australian Open. Drept recompensa, pe langa suma uriasa de bani pe care o va primi, va primi si o noua clasare in clasamentul WTA: Locul 2. Problema noastra este ca, pana astazi, locul 2 era ocupat de Simona Halep.

Problema si mai mare este ca deja au inceput toti postacii cu comentarii:

  • ” Daca este inapta si nu poate sa joace calumea. Nu o sa o bata niciodata pe Serena si nici pe Sharapova”
  • ” Da, e romanca, trebuie sa ne faca de ras “
  • ” Ce va pasa de machedoanca asta nesimtita? Nu vedeti ca ii pasa mai mult de operatiile la nas decat de tenis”
  • ” Simona este pe locul 2 pentru ca a prins pana acum doar adversare usoare. In rest, e varzaaa”

Si asa mai departe. Intrebarea mea este urmatoarea: Bai oamenilor? Voi sunteti retardati? Daca vreti sa fiti mandri, puteti fi mandri ca avem o sportiva pe locul 3 WTA! Nu e un lucru marunt si nu conteaza cu cine a jucat sa fie acolo. Daca nu, vedeti-va de manenelele voastre!

Pana una alta, sportiva asta a ajuns unde e pe munca ei, nu va e datoare cu absolut nimic si faptul ca v-a facut mandri ca sunteti romani si ca a dus numele Romaniei ceva mai departe este un simplu bonus.

Daca vreti sa fiti mandri de ceva, lasati fotbalul, tenisul, handbalul si orice alta activitate urmarita la televizor deoparte. Faceti voi ceva ! Castigati milioanele alea de dolari pe care le vreti, cumparati-va iahturile pe care le vreti si calatoriti prin lume. IN caz contrar, riscati sa ramaneti niste frustrati care isi doresc cu ardoare sa moara capra vecinului, care cred ca toti cei bogati sunt asa pentru ca au furat si care isi pun toate sperantele intr-o sportiva de 23 de ani.

Inainte sa judecati o persoana care a cazut de pe locul 2 WTA pe locul 3 WTA, uitati-va in propria viata si descoperiti ce ati realizat!……………………..Daca inca sunteti in cautare de realizari, e timpul sa incepeti sa munciti!

 

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: