Dragi parinti, bunici, matusi si unchi, descurcati-va singuri! Noi am plecat!

Ne-am nascut in anii ’70, ’80, ’90 si ne-am petrecut copilaria sau tineretea intr-o continua tranzitie, vazandu-ne parintii suferind de sindromul Stockholm. O data la 4 sau 8 ani au revenit cu dragoste la cei care le-au tras-o pe la spate, apasand puternic pe niste rani care nu au fost niciodata inchise. Masochism? Poate! Prostie? Cu siguranta!

Am ajuns la maturitate, sperand ca putem sa schimbam ceva. Dragi parinti, bunici, matusi si unchi, nu putem ! Sunteti multi! Multi si prosti!

NU ii condamnam pe Dragnea, Ponta, Iordache si restul. Sunt animale conduse de cea mai naturala lege existenta: legea conservarii. Ei nu fac altceva decat sa isi scape pielea cu orice pret.

Va condamnam pe voi!

Voi sunteti cei care nu ati reusit in 27 de ani sa faceti alegerea corecta!

Voi sunteti cei care ati abordat viata intr-un mod lenes, asteptand sa va cada cate o firmitura de la guvern prin ajutoare sociale nemeritate, pensii de handicapat nemeritate si ajutoare de somaj….NEMERITATE!

Voi sunteti cei care ati furat de pe unde ati putut, scuzandu-va ca ” oricum toata lumea fura”!

Voi sunteti cei care ne-ati luat dreptul de a ne alege viitorul, fiind mult prea multi pentru a va putea balansa prostia intr-un mod democratic!

Voi sunteti cei care veti suferi de acum incolo, pentru ca noi o sa plecam!

Unde plecam?

Plecam acolo unde au plecat alti 3 milioane de frati romani, tineri ca si noi, dar ceva mai destepti, pentru ca au parasit corabia inainte de a se scufunda. Anglia, Germania, Canada, Franta, Elvetia, Austria si de ce nu Ungaria si Bulgaria…Romanians are coming!

Revenind la Voi….

Probabil ca nu realizati inca, dar mai suntem putini, foarte putini, cei care muncim si platim taxe pentru a va plati pensiile amarate. Pot doar sa va desenez tabloul sinistru in care va veti stinge peste 5-10 ani. Ma bazez pe niste cifre dureroase ale prezentului:

  • 6 milioane de pensionari;
  • 7 milioane de asistati social si copii;
  • 1.2 milioane de bugetari;
  • 3.3 milioane de afaceristi si angajati la privat.
  • 3 milioane de oameni plecati

Da! 3.3 milioane de oameni care muncesc pentru 14 milioane + inca 3 milioane de oameni care sunt plecati in tari straine. Tabloul sinistru se deseneaza cand o sa plece inca 2 milioane si nu o sa mai trimita niciun ban in tara. Noi asa o sa facem! Descurcati-va si votati in continuare PSD! Sictir!

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: