Cum sa te angajezi la Antena3? Ghid Practic!

Daca iti doresti un loc de munca si ultimul job de gunoier a fost ocupat, la fel ca toate celelalte joburi din lume, s-ar putea sa mai ai o sansa la antena3. Evident, trebuie sa te pregatesti bine pentru interviu si in acelasi timp pentru o viata total diferita de cea pe care ai avut-o pana acum. Iata, asadar, 8 sfaturi pentru a nu rata acest job:

  • Pune-ti acid hialuronic in buze. Poti acoperi o portiune mai mare de Varan-Butt, ceea ce iti poate aduce un plus la salariu. Bonus, poti face bot de rata. Cine nu isi doreste sa faca bot de rata?
  • Asigura-te ca nu faci spagatul! Niciodata! Nici macar daca este sa cada cerul pe tine. Este un singur facator de spagat si s-ar putea ii umbresti singurul talent real pe care il are.
  • Basescu este dusmanul tau de moarte! Nu este un sfat, este o realitate pe care trebuie sa ti-o insusesti ASAP!
  • Renunta la prieteni! Oricum dupa ce te angajezi nu o sa mai ai niciunul! Mai bine faci tu primul pas.
  • Cauta butonul de delete pe Facebook! O sa ai de sters o multime de comentarii. Majoritatea angajatilor: cameramani, producatori, femei de serviciu si soferi isi ocupa timpul stergand mesajele injurioase de pe contul lui Mirciulica, Ciuvica, Gadica si altii asemenea.
  • Incepe sa iti crezi propriile minciuni! Presupunand ca esti barbat brunet, caucazian, cu ochi albastri, de 90 de kg si de origine ungureasca: Repeta-ti pana in momentul in care crezi: Sunt Dana Grecu!
  • Fii imun la realitate! Realitatea este de fapt o inchipuire SOROSISTA! Reallitatea nu exista, fiind o proiectie 3D a aspiratiilor distructive ale lui Basescu. Cei 600 000 de oameni din strada nu exista, fraudele PSD nu exista, Nimic nu exista in afara de un singur lucru: un fund alb si chinuit, care se hraneste cu buze.
  • Obisnuieste-te cu ideea ca nu te va mai angaja nimeni, niciodata, niciunde! Este usor sa te obisnuiesti, deja, pentru ca niciun angajator nu exista. Corporatiile sunt inchipuiri sorosiste, iohaniste si ….cah, Basiste.

Nu ai cum sa fii un talent innascut pentru a lucra la A3. Toate calitatile de mai sus se obtin cu sudoare, insa pentru a-ti usura misiunea, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei telecomanda in mana, sa cauti Antena 3 si sa lasi programul sa isi faca treaba in surdina. Cateva zile sunt de ajuns pentru a deveni cel mai bun angajat.

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: