Ne calificam au ba?

Nu sunt un mare microbist, iar dovada este faptul ca nu tin nici cu Steaua, nici cu Dinamo, nici cu Rapid, nici cu Cluj si nici macar cu Tirgu Mures ( care am auzit ca sunt tari in ultima perioada). Tin insa, din cand in cand, cu Romania. Imi place ideea de a ajunge la turnee finale, deoarece este o buna ocazie sa vizitez tari noi si sa gasesc o multime de romani de calitate.

Astazi, Romania a jucat cu Irlanda de Nord si se pare ca a fost derby-ul grupei, desi dupa joc, parea mai mult un antrenament din Liga 1. Suntem intr-o pozitie buna, pe primul loc, la distanta de 3 puncte de locul 3 si cu o Grecie paralizata, care a suferit 2 infrangeri incredibile in fata Insulelor Feroe. Cu toate astea, suntem romani, asadar, ma astept sa ne puna si noua anumite piedici Insulele Feroe, sa ratam lovituri de la 11 metri, sa aruncam cu petarde si sa fim suspendati sau pur si simplu sa cada un meteorit pe teren, in ultimul meci .

Dat fiind faptul ca suntem in cea mai buna situatie din ultimii multi ani, privind calificarea la Euro…ce ziceti? Ne calificam, au ba?

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: