Bon la WC public

Am eu impresia ca incepem sa devenim mai catolici ca Papa. Nebunia asta cu Anaful a trezit spiritul de corectitudine din aproape fiecare cetatean care vinde ceva, inclusiv din acei cetateni care vand hartie igienica intr-un WC, pentru 1 leu bucata. Nu, nu vorbim aici de o hartie igienica, ci de un patratel.

Deunazi, calatoream cu autocarul si am ajuns in Tirgu Jiu. Ca orice om dupa 5 ore de calatorie si o sticla de suc bauta, am cautat un WC. Din fericire, am gasit. Din nefericire, arata deplorabil. Din fericire, nu ma interesa detaliul asta, pentru ca nu intentionam sa ma ating de nimic. Din nefericire, a trebuit sa ating usa, si lantul de la WC-ul turcesc. Din fericire, era o chiuveta amarata, cu sapun lichid pe ea. Din nefericire, sapunul era gol. Din fericire, inainte sa ies pe usa cu mainele pe jumatate spalate, tanti care mi-a dat bucatica de hartie igienica m-a strigat: – Domnul, v-ati uitat bonul !

Analiza:

– Casa de marcat : 400 de lei

– Sapun lichid ieftin : 2 lei

– Hartie igienice : 6 lei – 8 bucati

– Mop, detergent, galeata si alte alea : 100 de lei

Concluzie :

Cei care ajung la WC-ul din autogara Tirgu Jiu in urmatoarele 2-3 luni vor inota in anumite chestii lasate de altii, nu se vor putea spala pe maini si se vor sterge cu 1 patratel de hartie igienica ( asta daca mai ramane). Cauza este investitia in casa de marcat. Am I right?

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: