Mi-am luat televizor

Nu sunt un adept al televiziunii, insa fortat de dorinta de a urmari meciuri  la o calitate mai buna decat cele pe care le descopar pe stremingurile online, de a urmari filme piratate pe un ecran mare si de a avea posibilitatea sa ma bucur de un ecran gigant, ori de cate ori vreau sa lucrez din pat, mi-am luat televizor.

Nestiind nimic despre televizoare, am inceput sa caut, ca un roman normal, cele mai mari variante. Chiar daca ochii mi-au fugit dupa televizoare 127 cm si chiar mai mari, m-am oprit la timp din avantul de a-mi face un credit pentru un astfel de dispozitiv si m-am hotarat sa optez pentru o varianta ceva mai mica, dar totusi mare: 106 cetimetri.

Care a fost experienta mea cautandu-mi televizorul?

Nu a fost una extraordinara! Am inceput sa caut pe toate site-urile de profil si sa fac comparatii intre preturi, branduri, dotari si pareri. Desi initial m-am uitat doar la televizoare LG, televizoare Panasonic sau televioare Samsung, am avut inspiratia sa arunc un ochi si la variante mai ieftine, asadar, intr-un final am achizitionat un televizor Horizon. Nici acum nu stiu cum se numeste, insa sunt de-a dreptul incantat de el, pentru ca face tot ceea ce imi doresc eu sa faca , adica mai mult sta inchis. Nu este smart tv ( am laptop si telefon pentru asta), nu este 4K si nici macar ultra HD, insa se vede bine, chiar foarte bine pentru ochiul meu neexperimentat si chiar ma multumeste.

Ideea este ca am reusit sa sar peste acel snobism care macina 90 % dintre romani si am aruncat un ochi si asupra lucrurilor mai ieftine. Fara sa fie un brand mare, Horizon m-a multumit si sunt convins ca are toate sansele sa ajunga un brand mare. In plus, a fost cu aproape 50 % mai ieftin decat varianta similara a celor de la Samsung, asadar, am ramas cu cateva sute de lei in buzunar  ( mai multi bani de cheltuit aiurea ).

Concluzia este simpla: nu intotdeauna ceea ce este ieftin este de proasta calitate si nu intotdeauna ceea ce este scump este de buna calitate. Acelasi lucru se aplica in absolut orice domeniu. Aparentele pot sa insele extrem de mult.

 

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: