Romani care nu ati fost la vot…dormiti in continuare!

As putea sa fiu nervos pe Dragnea, Iordache & co, dar nu sunt. Cum sa te superi pe niste sobolani care incearca sa isi salveze pielea dupa ce i-ai prins cu botu-n cascaval?

As putea sa fiu nervos pe protestatarii care nu mai ies in numar mare in strada, dar nu sunt. Cum sa te superi pe cantaretul care renunta sa mai cante intr-o sala plina de surzi?

As putea fi nervos, dar nu sunt! Sunt dezamagit si sunt dezamagit de un numar: 61. Ar fi putut fi un numar mai frumos, gen 69, in care ambele parti au parte de placere, insa in 61, ca un facut, 6-le il sodomizeaza pe bietul 1 fara a-i oferi ocazia sa raspunda. 61 este numarul care o sa ma urmareasca in cele mai negre cosmaruri si o sa ii rada in nas mult prea nedreptatitului 666, petru ca 61 de romani ditr-o suta nu au fost la vot.

61 de romani dintr-o suta au ales sa doarma, sa manance, sa munceasca, sa rada, sa se joace, sa se uite la seriale, sa faca baie, sa dea like-uri si sa isi faca selfie-uri, chiar daca stiau de pericolul care ii paste daca nu vara un amarat de buletin de vot in urna. Atata trebuia: buletin + urna = libertate.

Acum cei 61 se trezesc ca un peste prins deja in plasa. Nu mai au timp sa regrete si nu mai au timp sa reactioneze, concluzionand intr-un oftat lung, saracacios, resemnat si dureros: csf? N-ai csf!

Eu sunt un nimeni! Stiu! Si ii va durea pe cei 61 fix in spatele cotului de dezamagirea mea, dar bai, voi astia care nu ati fost la vot, stiti ca ne-ati tras-o, nu?

Stiti ca voi sunteti vinovati pentru ca suntem acasa, dar soarecii joaca pe masa?

Stiti ca voi veti suferi cel mai mult de pe urma nepasarii voastre?

Stiti ca din cauza voastra, sunt sanse ca in scurt timp majoritatea romanilor sa nu nu mai fie in Rmania?

Sunt sigur ca stiti! Va las sa traiti cu vina!

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: