La Wizzair, bagajul este mai valoros decat oamenii

Cand ati zburat ultima data cu Wizzair? Cu siguranta, recent. E normal, dat fiind faptul ca unele bilete de avion au valoarea unui sandwich cumparat in aeroport, sau sunt chiar mai ieftine.

Ceva ma ingrijoreaza, totusi: aproape de fiecare data, biletul platit pentru bagaj este mai mare decat biletul pe care il platesti tu, ca persoana adulta, cu CNP si vaccin. Platesti 50 de lei pentru a zbura si 200 de lei pentru a-ti lua catrafusele cu tine. Asta ma face sa trag cateva concluzii:

  • Pentru cei de la Wizz, bagajele sunt mai importante decat oamenii;
  • In cazul unei situatii de urgenta, iti este recomandat sa lasi toate bagajele in urma si sa parasesti avionul. Pana acum, ma gandeam ca este pentru siguranta ta, insa este posibil sa fie pentru protectia bagajelor;
  • Este posibil ca locurile de la cala sa fie mult mai confortabile decat alea din avion. Imi si inchipui zeci de bagaje cu rotile bine intinse, savurand un pahar de sampanie sau o supa facuta cu legume si carne, de alea pe bune.
  • Traim intr-o societate a bagajelor, in care noi nu suntem altceva decat instrumente folosite pentru transportul GRATUIT al acestora dintr-o parte in alta a lumii.

Sa fie o coincidenta? Ar putea fi! Dar….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)