Interzicerea rockului in Romania

Sa ne intelegem: suntem in anul 2017, avem acces la toata informatia de care avem nevoie, suntem educati ( sau cel putin asa credem). Cu toate astea, exista oameni care fac petitii pentru interzicerea rockului in Romania si nu doar atat, fac petitii pentru reintroducerea pedepsei cu moartea pentru cei care promoveza genul muzical.

Autoarea petitiei este o asa numita Loredana Schneider si ceea ce este cu adevarat dureros este faptul ca s-au gasit 2902 romani care sa o sustina prin semnatura. Daca nu ar fi trist, jur ca ar fi amuzant.

Doamna Schneider, 

Exista cateva mici neconcordante in petitia ta:

Rockul promoveaza violenta si satanismul iar noi suntem o tara crestina 

Tara esti tu, eu sunt un simplu om! In alta ordine de idei, ti-a transmis vreodata vreun artist Rock sa mergi sa il bati pe Gigel? Singura instigare la violenta pe care o vad este la tine, specimen unineuronal care vrea sa reintroduca pedeapsa cu moartea.

Din cauza acestui gen muzical au murit acei tineri din Bucuresti

Eu credeam ca au murit din cauza flacarilor si a neglijentei unor patroni inconstienti. Acum 87 de ani 116 copii au ars intr-o biserica din Costesti, in Vinerea Mare. Poate din cauza slujbei….cineva acolo sus nu aprecia vocea preotului si s-a gandit sa dea foc la Biserica. ( sursa : http://www.libertatea.ro/stiri/incendiul-din-vinerea-mare-1800818)

Muzica Rock ucide si va indeparteaza de Dumnezeu

Cred ca ai mari probleme in ceea ce priveste intelegerea unor cuvinte in limba engleza. Da, Rock ucide daca este o piatra in mana lui Vasile din Vaslui, care antrenat de 3 sticle de vin isi bate nevasta. In ceea ce priveste muzica, esti 100% sigura! Vrei reintroducerea pedepsei cu moartea si te simti aproape de Dumnezeu? Pe bune?

In alta ordine de idei, le-as propune celor cu picioarele pe Pamant sa te dea in judecata pentru instigare la violenta. Nu cred ca o creatura de teapa ta merita sa stea in libertate. As propune chiar sa ajungi in Alcatraz, spranumita ” The Rock “. Sunt sanse sa mai gasesti acolo dezaxati ca tine si cine stie, poate marea iubire. O sa ai si 2900 de prieteni care o sa iti aduca sarmale si mamaliga, deci, stai linistita! 😀

In ceea ce priveste petitia, daca vrea cineva sa o semneze sau doar sa ii cunoasca pe cei 2900, aici este https://www.petitieonline.com/vrem_interzicerea_rock-ului_in_romania

 

 

 

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: