Auchan Titan, miercuri, ora 12:00

Eu nu sunt un om normal, asa ca imi permit sa merg la cumparaturi miercuri la ora 12:00. Motivele sunt simple: lucrez de acasa, ma trezesc la 11:00 si atunci cand ma trezesc imi e foame. Desi eu nu sunt normal, imi  place sa cred ca traiesc intr-o tara normala, in care exista si oameni care nu fac ca mine. Acei oameni care se trezesc la ora 6, se pregatesc in graba, ies pe usa la ora 7 si de la 8 pana la 17:00 sunt intr-un loc din spatiu, altul decat acasa si muncesc cu drag si spor.

Bazandu-ma pe aceasta prezumtie logica, m-am gandit ca daca merg miercuri la ora 12:00 in Auchan ma voi bucura de tot magazinul doar pentru mine, voi face cunostinta cu toti angajatii si vom dansa la unison ca in filmele de la Bollywood.

Spre surprinderea mea insa, realitatea este una cruda: miercuri la ora 12:00 in data de 20 ianuarie, Auchanul era plin si romanasii nostri se impingeau claie peste gramada la cozile stranse la cele cateva zeci de case de marcat.

Toate bune si frumoase, insa intrebarea este: cine munceste? Cine face papabun ( orz, grau, porci si pate’)? Cine ara? Cine lucreaza in fabrici si uzine? Cine ne construieste masini? Cine, daca toata lumea este la cumparaturi?

Concluzii:

1) Fiecare roman are o matusa Tamara care il plateste pentru simpla existenta;

2) Avem un stat extrem de darnic, intr-atat de darnic incat nimeni nu trebuie sa mai munceasca, ci toata lumea poate trai perfect din somaje, pensii si alte dracovenii;

3) In urma cu 10 ani toti romanii au cumparat zeci de mii de franci elvetieni si astazi se vad roadele;

4) Romanii sunt pasari de noapte si absolut toti muncesc noaptea si se relaxeaza ziua. Romanii nu dorm, romanii doar consuma.

5) E ceva necurat la mijloc. Miercuri, la ora 12:00, magazinele ar trebui sa fie goale si strazile pustii.

Voi care credeti ca este problema? De ce sunt magazinele pline miercuri la ora 12:00?

 

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: