Un roman a vorbit 25 de ore in 24! Sigur era femeie!!!!

Stiti scandalul asta:

Trebuie sa il stiti, pentru ca in ultimele ore a inundat retelele de socializare. Daca nu il stiti, rezumatul este simplu: Un client al Telekom a sunat la relatii cu clientii pentru a se plange. Telekom tocmai ce ii blocase cartela cu minute nelimitate in orice retea, pe motiv de utilizare abuziva . Domnisoara cu care a vorbit s-a justificat, precizand ca i se pare normal, pentru ca omul nostru a vorbit 25 de ore in doar 24 de ore.

Pentru performanta asta, eu vad 3 explicatii:

  • De fapt, cea care a vorbit a fost nevasta domnului, ceea ce explica multe;
  • Clientul respectiv a gasit secretul tineretii si este frustrat pentru ca l-au descoperit si cei de la Telekom;
  • Convorbirile au fost tinute in paralel, adica in timp ce vorbea, domnul nostru fie era intr-o conferinta, fie tinea pe hold o alta persoana, ceea ce explica,de asemenea, foarte multe.

Ce am inteles eu din toata chestia?

1) Telekom face campanii publicitare in care ascunde adevarul! Eu nu am vazut in vreuna din reclamele Telekom ” Abonament cu minute nelimitate in orice retea, limitate de urmatoarele situatii “. Am vazut nelimitat!  Bai, nelimitat este nelimitat! In caz contrar, ar trebui precizate clauzele direct in reclama, nu doar in litere mici pe un contract formulat dubios. Voi stiti ca dintr-o suta de oameni doar 10 citesc contractul si va bazati pe asta. Nu e frumos! Bad retea de telefonie! Bad, bad, bad!

2) Romanul, tot roman! Acum, sa le dam dreptate si celor de la Telekom. Cand au facut oferta nu s-au gandit ca o sa existe nebuni care o sa vorbeasca 24 de ore din 24. Adica, omul mai mananca, mai bea, mai doarme, unii chiar mai si muncesc. Probabil, in momentul in care au formulat oferta s-au gandit la o persoana care vorbeste mult ( 3, 4, 5 ore in fiecare zi )  si nu vrea sa stea cu grija minutelor pe care le vorbeste. Eh, din nefericire pentru Telekom, au dat de niste Ioni de astia . Sunt aceiasi Ioni care merg in hotelurile din Bulgaria si baga ca spartii 20 de feluri de mancare la masa, pentru simplul fapt ca este All Inclusive si ca li se cuvine, sunt aceiasi Ioni care iau cu 3 maini cadourile electorale si sunt aceiasi Ioni care cauta sa pacaleasca fiecare institutie din tara asta. Sunt Ioni negativi! Nu fiti Ioni!

Ce nu am inteles din toata chestia?

E chiar atat de greu sa fim corecti unii cu altii? Trebuie ca, atunci cand ne vedem, eu sa iti fur caciula si tu sa imi furi fularul? Exista o mana de oameni in tara asta pentru care merita sa stai aici si sa lupti, insa exista o gloata de idioti pentru care mana respectiva trebuie sa se stranga intr-un pumn si sa bata tot.

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: