Solicitare pentru doamna Firea

Draga doamna primar, nu v-am acordat încredere si nici nu o sa va acord, pentru ca nu rezonam din niciun punct de vedere. Ma puteti uimi insa si imi puteti schimba parerea. Pana acum ați conturat-o pe aia veche, insa.  Da, au trecut doar cateva luni de cand v-ati instalat posetele scumpe in cuierul primariei, insa nu vad nimic concret, altceva decat un buget cu o gaura de 15 milioane de euro, cheltuiți pentru o catedrala pe care nu o vrea nimeni.

Nu e nimic! Orice kitch si orice structura megalomana se poate transforma dintr-un super obiectiv turistic. Au demonstrat-o francezii cu al lor turn Eiffel. Putem, așadar sa taiem bilete de 20 de euro bucata pentru a arata cel mai mare kitch urban din toata Europa. Trebuie doar sa vrem.

Si, ca vorbeam de sfaturi, daca vreti ca peste 4 ani tinerii Bucuresteni (daca or mai fi) sa va voteze, iata o schita la ceea ce aveti de facut:

  • Scapati de cersetorii de la Piata Unirii si in general din toate marile intersectii. Le puteți da de munca ( sa curete gunoaiele de pe jos, gen) sau ii puteti susține cu 3 mese pe zi si un loc caldut de dormit. Sau si mai bine, ii puteti educa…e mai economic pentru Bucuresti, mai curat si mai atractiv.
  • Puneti indicatoare prin tot orasul. Turistii vor sa stie unde e casa poporului, unde e cismigiul sau unde se poate bea cea mai ieftina bere din oras. Poate faceti si bani prin reclama.
  • Faceti ceva cu traficul. Scolile de educare a cocalarilor ar fi o idee : ” nu e economic sa circuli 100 m cu masina” ” aia de circula cu metroul au valoare”
  • Faceti mai multe statii de metrou! Asta chiar m-ar convinge sa va votez…pe bune!

Mai vreți idei? Mai am! Astea sunt așa, un început. In afara de partea cu metroul, sunt ieftine si udor de implementat!

Mulțumesc si astept cu interes o rezolvare!

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: