Cine are de suferit daca iese Ponta presedinte?

Eu nu ma agit pentru mine, pentru a convinge oamenii sa nu voteze cu Ponta. Nu! Eu, familia mea, prietenii mei si persoanele la care tin, noi toti o sa traim bine, indiferent de regimul politic. De ce? Pentru ca muncim, inovam, suntem eficienti iar eficienta se plateste oriunde si este apreciata oriunde.

Cei care vor avea de suferit vor fi tocmai cei care il voteaza pe Ponta: bugetarii, pensionarii, asistatii social si lenesii, acei oameni care se bazeaza pe niste bani veniti de la stat si nu au aspiratii sau valori. Acei oameni care traiesc cu un singur scop, acela de a muri cu burta cat mai plina.

Pentru noi, restul, treaba este cat se poate de simpla, pentru ca vedem treaba in felul urmator:

Romania este ca un balon plin cu heliu: cand este umflat, zboara, cand este neumflat, este inert.

Heliul ii hraneste pe toti cei care zboara in balon si in acelasi timp produce zborul, cel care ne ofera o priveliste excelenta asupra vietii.

Heliul este acea valoare de care avem nevoie, insa atat politicienii cat si ( mai ales) oamenii care asteapta ceva de la politicieni, il sug fara oprire, fara sa se gandeasca la faptul ca acel gaz minune trebuie adus de undeva. Se vad cu sacii in caruta si profita.

Din pacate, cei care contribuie suntem noi, ceilalti, noi cei care stim unde sa gasim heliul. Pentru noi, este totuna,  indiferent ca Romania zboara sau nu, pentru ca noi avem sursa. Asadar, fie asteptam sa se dezumfle de tot balonul, sa dispara toti parazitii si sa reumflam o tara care nu mai are nicio valoare pentru ei, fie ne luptam sa eliminam parazitii din zbor.

Evident, pentru noi, cea mai buna varianta este prima. Plecam 10 ani, ii lasam pe paraziti sa se manance intre ei si sa moara de foame, dupa care ne intoarcem victoriosi, ne luam balonul inapoi si il reumflam.

Cine are de suferit?

Evident, parazitii mici, cei care profita de zborul balonului fara sa se gandeasca ce anume il face sa zboare. Cei care voteaza fara o gandire logica si doar bazandu-se pe darurile de moment.

Asadar, dragi votanti ai lui Ponta, aveti de ales: noi sau politicienii !

LEGENDA:

  •  Balon = Romania;
  •  Paraziti mici = bugetari;
  •  Paraziti mari = politicieni;
  •  Heliu = bani si valori;
  •  Eficienta = munca si gandire logica;
  •  Zbor = fericire.

Povestea merge mai departe, insa nu pentru toti la fel ! 🙂

 

 

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: