Mirese care se bat pe rochie, cea mai buna campanie de marketing :D

mirese care se bat

Sunt pasionat de marketing si de metodele inedite prin care se poate aborda aceasta arta, motiv pentru care, in urma cu cativa ani, cand Emag-ul a facut prima ” greseala ” a preturilor mici, am fost cat se poate de incantat de ingeniozitate. De ce nu am si eu astfel de idei? Nu stiu! Cu toate astea, ma bucur ca exista oameni care au idei bune si care pot sa inoveze.

Astfel de oameni sunt cei de la targul Ghidul Miresei, care ( culmea) au reusit sa ma faca pana si pe mine sa scriu despre ei , chiar daca in mod normal nu fac reclama gratuita.

Cum au reusit sa imi atraga atentia?

Simplu. Azidimineata am vazut o stire pe mai toate televiziunile si in mai toate ziarele online din Romania, care imi spunea ca doua mirese s-au batut pe o rochie, in cadrul mai sus amintitului eveniment. Evident, bataia a fost filmata iar curiozitatea m-a impins sa ma uit. Intr-adevar, am descoperit doua domnisoare care se bateau pe o rochie de mireasa si din zbiarat in zbiarat, am aflat ca aceasta costa doar 200 de lei in loc de 1500 de lei.

Omul de vanzari din mine s-a gandit automat la o strategie de vanzari si nu s-a inselat. Se pare ca cele doua domnisoare sunt doua actrite platite sa faca scandal.

Care este castigul?

Castigul este unul urias. Practic, cei de la Ghidul Miresei au castigat publicitate gratuita pe absolut toate televiziunile si aprecierea tuturor viitoarelor mirese, care au aflat ca rochiile sunt cu pana la 70% reduse. Publicitatea nu a fost tocmai gratuita, insa cele cateva sute de euro platite celor 2 actrite sunt o cantitate neglijabila de bani in comparatie cu castigul.

Nu pot sa zic mai mult decat, Felicitari! 😀

Mai jos va puteti delecta cu videoclipul.  Ce strategie inedita de marketing ati genera daca ati fi proprietarii unei afaceri puternice?

Leave a Reply

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)

%d bloggers like this: