Cateva detalii despre serviciile noastre

Pentru a raspunde cat mai bine nevoilor dumneavoastra, expertii in logistica ai companiei noastre se pot deplasa oriunde in Bucuresti sau in tara, pentru a discuta cu dumneavoastra posibilitatile existente in acest sens.

Pentru fiecare transport de mobila in functie de calitatea mobilierului, de numarul de remontari anterioare si de vechimea acestuia, decidem la fata locului daca acesta trebuie demontat si remontat la noua locatie sau daca il transportam fara a fi demontat (acolo unde este cazul).

Incercam astfel sa gasim cea mai buna varianta de transport pentru mobilierul dvs. si posibilitatea ca acesta sa ramana cat mai integru, deoarece calitatea si rezistenta mobilierului incep sa se deterioreze o data cu efectuarea mai multor procese de demontare /remontare.

La cererea dvs. va putem pune la dispozitie si serviciul profesional de impachetare bunuri si obiecte personale; aici venim in ajutorul clientilor foarte ocupati care nu isi permit sa piarda o saptamana pentru a-si impacheta personal bunurile!

Atat in cazul unei mutari/relocari de mobila in Bucuresti, cat si national sau international, masinile pe care vi le punem la dispozitie sunt curate si foarte bine ingrijite, iar personalul este foarte bine pregatit profesional, bine ingrijit si cu un nivel intelectual satisfacator oricarui client!

In cazul companiilor non-profit, al ONG-urilor si al organizatiilor pentru copii sau batrani, oferim un discount de 30% fata de pretul standard profesional!

Va punem la dispozitie cutii pentru bunurile dumneavoastra personale, materiale pentru impachetarea obiectelor fragile, cat si materiale de protectie pentru mobilier, pentru orice mutare/relocare efectuata. Tot ceea ce ne dorim este ca mobila, bunurile si echipamentele dumneavoastra sa ajunga in cele mai bune conditii la destinatie, tocmai de aceea va garantam integritatea bunurilor prin contract!

Alegerea potrivita, daca va intereseaza o firma care se ocupa cu mutari/relocari internationale, suntem noi, echipa pe care va puteti baza oricand. Executam mutari internationale la cererea clientilor nostri, oriunde in Europa si nu numai, la costuri care vor fi stabilite de comun acord cu solicitantul serviciului. Oricand aveti nevoie de oameni bine pregatiti, puteti apela la noi si va vom veni in ajutor.

Daca ne contactati pe noi, MoveOut.ro, va vom garanta nu numai seriozitate si profesionalism, cat si integritatea si siguranta bunurilor dumneavoastra care vor fi transportate. Suntem profesionisti si foarte dedicati in tot ceea ce facem, deci cerintele dumneavoastra sunt ceea ce ne determina sa executam totul perfect, inca de la bun inceput.

Efectuam mutari/relocari firme dintr-o locatie in alta locatie, bazandu-ne pe echipa noastra de profesionisti. Pe langa acest serviciu, garantam si rapiditate in efectuarea operatiunilor, dar si siguranta. Pentru ca stam la dispozitia dumneavoastra oricand, va oferim si servicii de mutari/relocari sedii, mutari/relocari locuinte, transport Bucuresti si transport mobila Bucuresti, daca doriti relocarea in alta zona din capitala. Pe langa acestea, mai efectuam si mutari internationale, transport international, pentru ca vrem ca dumneavoastra sa beneficiati de servicii de mutari/relocari executate de profesionisti.

Echipa noastra bine pregatita va asigura executarea impecabila a serviciului de transport mobila, pentru ca experienta si buna pregatire fac din oamenii nostri niste adevarati profesionisti.

Pentru ca serviciul de transport mobila nu este dedicat numai celor care locuiesc in Bucuresti, noi avem activitatea extinsa si inafara capitalei, executand transporturi de mobilier oriunde in tara. Daca clientul nostru doreste efectuarea unei relocari din Bucuresti in alta zona, spre exemplu undeva in Timisoara, vom fi siguri ca serviciul de transport mobila pe care il punem la dispozitie sa fie ceea ce ii trebuie.