Breaking News

Draga ProTV, stii de ce nu ti-a mers cu Supravietuitorul?

6 thoughts on “Draga ProTV, stii de ce nu ti-a mers cu Supravietuitorul?

 1. Mi-ar plăcea să fie un al doilea sezon, dar sa se respecte formatul din state, și un prezentator care sa fie mult mai natural !!

 2. Sunt total de acord! Si eu sunt mega fana a “Survivor” si imi doream foarte mult sa particip la urmatorul sezon, dar am fost total dezamagita de telenovela ieftina pe care au creat-o cei de la PRO TV.
  Este ridicol cum trei sferturi sau chiar mai mult dintre concurenti nu au vazut nici un episod din Survivor!!??
  Si pe langa toate acestea, au ales niste femei “pitzi”, plangacioase si neajutorate in afara de Ina si Otniela. Consider ca au facut aceasta miscare pentru a lasa in continuare impresia clasica Romaneasca “Femeile sunt frumoase, proaste si blege” ceea ce m-a deranjat profund.
  In alte cuvinte, PRO TV este un post de tv ieftin, iar romanii ..ca romanii

 3. Nu ai amintit de lipsa de carisma a lui Bucurenci care pt mine a fost o dezamagire mare – a tras si el show ul in jos, el fiind multumit de prestatia lui daca e sa cred ce scria intr-un articol din adevarul, nu are energie, nu e spontan, e plat, fad, cum vrei sa-i zici, nu transmite nimic.. ar trebui sa ia lectii de la Jonathan LaPaglia care e gazda showului de la australieni care a copiat si a reusit sa fie cam 80% din Jeff Probst si are tot ce-i lipseste lui bucurenci. In plus cei din echipa de la pro se pare ca le-au zis concurentilor ca sa aiba grija ca actiunile lor se vor reflecta in viata lor de zi cu zi si ca aici sintem in supravietuitorul si nu la survivor – trageti voi concluziile ce inseamna asta, deci nu au fost incurajati sa joace jocul nici cei care-l stiau. Au ales oameni dupa povesti de viata si care “dau” bine pe ecran dar din pacate nu au promovat povestile lor, asta dupa ce au filmat ore despre viata fiecaruia la ei acasa totul trebuind sa fie condensat intr-un material de 30-45sec pe care evident nu l-am vazut. Au avut atatea twisturi pt ca cei ramasi in concurs nu faceau aproape nimic care ar merita difuzat, ultima proba de imunitate trebuia sa se desfasoare intre ultimii 4 unde castigatorul trebuia sa-si aleaga oamenii cu care sa mearga in finala – pe care sa-i bata evident, nu sa se lamenteze toti 3 ca nu au avut nici o strategie si nu au suparat pe nimeni – o rusine pt formatul original. toate astea se intampla cand pui oameni care nu au habar de format, se cumpara o licenta de robinson si tu vrei sa romanizezi emisiunea cu povesti a la dansezi pentru tine. Mai sint destul de zis dar nu vreau sa dau mai multe din casa, cert e ca zucchero si protv nu au avut o idee clara de ce vreau ei asa ca ce au ales nu au ales in concordanta cu asteptarile fanilor, vorba unui cunoscut: Supravietuitorul NU e survivor!

 4. Incepem cu ceva negativ: Da, Bucurenci nu are farmec. Un Virgil Iantu sau un prezentator charismatic si cu simtul umorului ar fi fost mult mai bine venit.
  Iar acum ceva pozitiv: Toti va asteptati la formatul american dar uitati ca aici e Romania si ca oamenii fac show-ul. Eu respect formatul care a fost de data asta si chiar m-a surprins. Oamenii m-au surprins! Probele si intorsaturile mai mult ca in formatul american m-au surprins! Au aratat asa cum suntem noi, vorbim uneori mult si prost, ne batem cu pumnul in piept pentru Ego-urile noastre mici, nu suntem asa buni la strategii iar daca altul se pricepe, hai sa ii dam in cap! Eu una, sper sa mai fie un sezon, am urmarit absolut toate sezoanele din America si poate cine stie intr-o zi voi participa la unul in Romania…doar de dragul competitiei?

 5. din pacate am renuntat sa ma uit la emisiune dupa primul episod…nu m-a atras deloc, eu fiind un mare fan al Survivor USA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *